Achter de schermen Besparen Buiten koken Feestdagen Jobs Koken Natuurbehoud Persberichten Restjeskoken Seizoenskoken Tips & Tricks

Betaalbare instapmodellen

FRITEL speelt in op de evolutie naar steeds meer kleine gezinnen en alleenstaanden met kleinere woningen, dankzij compacte en betaalbare elektrische keukenapparaten die perfect passen bij het moderne huishouden. Zo lanceren we nieuwe betaalbare instapmodellen van de grill GR 1360, het hartjeswafelijzer HW 1225 en het wafelijzer WA 1230. Deze nieuwe toestellen zijn budgetvriendelijke oplossingen voor kleine gezinnen, singles en kotstudenten.

Persberichten

Gezond en snel grillen met de grill GR 1360

De nieuwe GR 1360 is een compacte contact grill die speciaal is ontworpen om snel en makkelijk heerlijke maaltijden te maken voor kleine gezinnen of singles die willen genieten van gezonde gerechten. Je grillt een heerlijke brochette, groentjes, een stukje vis, een panini, of een kipfilet. Prijs: €69,99.

Hartjeswafelijzer HW 1225 voor een zoete tand

Voor liefhebbers van zoete lekkernijen biedt het hartjeswafelijzer HW 1225 het ultieme plezier. Hartjeswafels krokant of mals, gewoon zo, of met een heerlijke bol ijs, warme kersen of slagroom. Voor ieder wat wils! Probeer zeker ook eens een hartige variant uit met kaas bvb. Dit schattige en compacte apparaat is ideaal voor het bereiden van liefdevolle wafels, perfect passend bij de gezellige sfeer van kleine gezinnen of romantische momenten voor koppels. Prijs: €39,99.

Belgische wafels dankzij wafelijzer WA 1230

Als je wilt genieten van échte Belgische wafels is het wafelijzer WA 1230 ideaal. Met zijn compacte formaat en de capaciteit om twee heerlijke Belgische wafels tegelijk te bakken, is het een praktische keuze voor kleine gezinnen en singles die willen genieten van deze lekkernij .. Vergeet ook hier zeker geen hartige varianten, want zo maak je snel een heerlijke lunch of diner met restjes. Prijs: €49,99.