Achter de schermen Besparen Buiten koken Feestdagen Jobs Koken Natuurbehoud Persberichten Restjeskoken Seizoenskoken Tips & Tricks WaffleTastic®

BACK-2-SCHOOL: deze toppers maken het studentenleven nog leuker!

De eerste schooldag is meer dan alleen het begin van een nieuw academisch jaar—het is het perfecte moment voor een frisse start op alle fronten! Misschien wil je gezonder gaan leven, je tijd efficiënter indelen, de draad van het sporten weer oppakken, of ontdekken hoe je snel en simpel kunt koken. Wij helpen je op weg met betaalbare keukenapparaten die perfect zijn voor kleine porties. Ideaal voor op kot!

Koken Seizoenskoken Tips & Tricks

Maak kennis met onze nieuwste aanwinst: de compacte SnackTastic® 4303, jouw ultieme keukenpartner! Deze kleine krachtpatser is perfect voor singles, studenten en iedereen die snel een gezonde maaltijd op tafel wil zetten. Of je nu trek hebt in knapperige snacks, verse groenten of sappige zalm, de SnackTastic® 4303 doet het allemaal met gemak. Dankzij zijn compacte formaat past hij in elke keuken, hoe klein ook.

En dat is nog niet alles! Wat dacht je van de SW 1451 Sandwich Maker? Na een lange eerste lesdag maak je in een handomdraai een heerlijke croque. De vaste bakplaten van massief gegoten aluminium met antiaanbaklaag zorgen voor een perfect resultaat, elke keer weer.

Ben jij een wafelliefhebber? Met de WA 1451 bak je de lekkerste wafels en laat je je kotgenoten watertanden. Dit compacte wafelijzer is bovendien makkelijk verticaal op te bergen.

Voor de smoothie-lovers hebben we de BG 1310 Blend and Go! Maak in een handomdraai je favoriete gezonde sapjes of smoothies. Het handige? Je blendt direct in de beker waaruit je drinkt—minder afwas en gemakkelijk mee te nemen. Inclusief vier verschillende bekers, zodat je elke dag iets nieuws kunt proberen.

Ontdek nu onze fantastische Back2School deals en maak van jouw nieuwe schooljaar een succes, zowel in de keuken als daarbuiten!