Achter de schermen Besparen Buiten koken Feestdagen Jobs Koken Natuurbehoud Persberichten Restjeskoken Seizoenskoken Tips & Tricks WaffleTastic®

Een Smakelijke Zomer met of zonder zon!

Als we aan zomer denken, denken we aan zonovergoten dagen, barbecues in de tuin en picknicks in het park. Maar wat als de zon niet altijd schijnt? Geen zorgen! Of het nu stralend weer is of de regen met bakken uit de lucht valt, je kunt altijd genieten van een smakelijke zomer. Hier zijn enkele tips en ideeën om je zomer culinair onvergetelijk te maken, ongeacht het weer.

Buiten koken Koken Seizoenskoken

Wanneer de zon schijnt, heb je zin in lichte, verfrissende en eenvoudig te bereiden maaltijden. Hier zijn enkele ideeën:

Kleurrijke Salades: Gebruik verse ingrediënten zoals sla, tomaten, komkommers, paprika’s en verse kruiden. Voeg wat proteïnen toe zoals gegrilde kip of geroosterde kikkererwten uit onze SnackTastic®, en maak het af met een zelfgemaakte dressing van olijfolie en citroen.

Barbecue Favorieten: Naast de klassieke hamburgers en worstjes, probeer ook eens gegrilde groenten zoals courgette, aubergine, paprika en maïs met een marinade van olijfolie, knoflook en rozemarijn. Dankzij onze elektrische barbecues maak je er gegarandeerd een heerlijke namiddag van! 

Aperitiefhapjes: Op een zalige zomerdag is er niets beters dan gezellig aperitieven! Met onze SnackTastics® maak je de lekkerste hapjes in een handomdraai. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van knapperige ebi tempura, heerlijke calamares, knapperige patatas bravas en sappige kippenvleugels! Perfect voor een ontspannen namiddag met vrienden en familie!

Verfrissende Dranken: Met onze Blenders maak je de lekkerste homemade limonades, fruitige smoothies en mocktails met crushed ice. Ideaal voor de warme zomerdagen!

IJs: Lekker genieten met een bolletje vanille-ijs of een verfrissende limoensorbet? Met behulp van onze ijsmachine IM 1252 maak je in één handomdraai de lekkerste ijsjes of sorbets.