Achter de schermen Besparen Buiten koken Feestdagen Jobs Koken Natuurbehoud Persberichten Restjeskoken Seizoenskoken Tips & Tricks

Cadeau-inspiratie voor warme en smakelijke feestdagen!

Het is de tijd van het jaar waar iedereen naar uitkijkt! Voel je de sprankeling al in de lucht? De kerstboom staat klaar om te stralen en vanaf nu brengen we warmte en vreugde in deze donkere dagen. Denk aan de gezelligheid, fonkelende lichtjes en sfeervolle kaarsen. Geniet van warme chocolademelk, betoverende muziek en vooral van kostbare momenten samen. Nog zoekende naar een origineel cadeau? Laat FRITEL jou inspireren !

Feestdagen

Kerstcadeau ideeën

Een compact wafelijzer of grilltoestel voor de beginnende bakkertjes of student

Ontdek onze compacte wafelijzers en grilltoestellen - perfect voor beginnende bakkers of studenten die van koken houden! Voor jouw bakkende nichtje of zoon/dochter op kot hebben we voordelige, hoogwaardige opties met vaste bakplaten. De HW1225, een compact hartjeswafelijzer voor schattige traktaties, en de WA1230, ideaal voor de traditionele Belgische wafels in massief gegoten aluminium. En als het om grillen gaat, is onze GR 1360 Grill dé keuze voor starters! Betaalbaar en toch compleet met een antiaanbaklaag, Cool Touch handgrepen, een regelbare thermostaat en platen van massief gegoten aluminium voor een perfecte temperatuur.

Een goednieuwe friteuse voor lekkere krokante frietjes

Is de friteuse van je oma aan vervanging toe? Bakt zij graag met echt ossewit frituurvet? Dan is een Turbo SF friteuse of een Frytastic zeker iets voor haar. De Turbo SF -friteuses zijn uitgerust met een dubbel verwarmingselement waardoor je tot 50% sneller kan frituren. De frietjes worden sneller dichtgeschroeid, zijn dus krokanter, minder vet en gezonder! Dit is het ultieme geheim van de echte Belgische friet! Een leuk extraatje is de speciale vetsmeltstand voor vast frituurvet. Of ben je op zoek naar de ‘Rolls Royce ‘ onder de friteuses? Kies dan voor de Frytastic. De intelligentste onder de friteuses, elektronisch gestuurd en uiterst precies. Onmisbaar als het op details aankomt voor een hobbykok die zijn gasten wil verwennen met speciale gefrituurde gerechtjes, zoals tempura en andere culinaire gerechtjes. Tot 15 januari ontvang je zelfs een PLATE-IT 3 delige set gratis bij aankoop van een Frytastic.

Gezond het nieuwe jaar in

Wil jouw vriend, zus of mama graag gezond het nieuwe jaar inzetten? Help hem/haar op weg met één van de volgende toestellen:

  • Blend and Go BG 1310 : maak je persoonlijke gezonde sapjes of smoothies! Je blendt in dezelfde beker waar je nadien uit drinkt. Dus snel, makkelijk mee te nemen én minder afwas.
  • FRITEL Citruspers CP 4177: Onmisbaar voor je smakelijke, dagelijkse vitamines. ‘s Ochtends bij het ontbijt, als opkikkertje tussendoor of als verfrissing na het sporten. Met de kleine én grote perskegel kan je zowel limoentjes als grote stukken grapefruit persen.
  • Soepmaker SB 3190: Dagelijks verse soep! Met de Soup Maker SB 3190 gaat het vanzelf. Wat gesneden groenten, een bouillonblokje, water en we zijn vertrokken. En 20 minuten later is een heerlijk dampend soepje klaar! Je kan natuurlijk ook je dagelijkse restjes van groenten en aardappelen of rijst omvormen tot een heerlijke maaltijdsoep voor de volgende dag!
  • GR 1360 Grill: Deze compacte contact grill GR 1360 is ideaal voor iedere starter. Of je nu een student bent, net alleen woont of gezellig met zijn tweetjes. Je grilt heerlijke panini’s, hamburgers, vis, kip, groentjes of gewoon een lekkere steak. Makkelijk en gezond, en met vetopvang bakje.

Energiezuinig cadeau

Wat gaat er meer in dank afgenomen worden dan een cadeau waarmee je energie kan besparen? Hieronder enkele toestellen die een heuse energiebesparing opleveren ten opzichte van het traditionele koken.

  • SnackTastic ® Airfryer: de onmisbare keuken assistent voor heerlijke snelle gerechten van ontbijt tot lunch, van diner tot laatavondsnack. 35% energiebesparing tov traditionele oven
  • Dehydrator DH 2025: Met deze droogoven droog je stukjes fruit voor een gezonde snack, maak zelf granola of droog verse kruiden zodat je deze langer kan bewaren. Energiebesparing: 50% tov traditionele oven
  • Slow cooker : Heerlijk voor stoofpotjes of het verwerken van restjes groenten, vlees en aardappelen. 50% tov inductie kookplaat of oven
  • Soup Maker SB3190 : Snel verse soep in een mum van tijd. 40% energie tov fornuis
  • Eierkoker EC 1475 : Elke dag perfect gekookte eitjes! 62% besparing tov fornuis

FRITEL wenst jou warme kerstdagen en een gezellig en smakelijke eindejaar!

Ontdek ons volledige aanbod !