Achter de schermen Besparen Buiten koken Feestdagen Jobs Koken Natuurbehoud Persberichten Restjeskoken Seizoenskoken Tips & Tricks

Een ultieme smaakbeleving aan tafel met de gefrituurde krokantjes van Plate-it

Ontdek nu dé perfecte manier om jouw hapjes en gerechtjes tijdens eindejaar de doen schitteren! Verbaas je gasten met een heerlijk krokantje gemaakt met de Plate-it Buñuelos vormen in een FRITEL friteuse!

Feestdagen

Jouw mooie gerechten verdienen een prachtige presentatie. Want de opmaak van je bord draagt bij aan de smaakbeleving van je gerecht. Gelukkig is dat nu heel gemakkelijk. Met de hoogwaardige plating tools van Plate-it laat je ieder gerecht schitteren. Minimale moeite in de keuken, maximaal effect op je bord.


Maak lichte, knapperige krokantjes in een sierlijke vorm met de Buñuelos vormen van Plate-it. Een prachtig onderdeel voor elke gang. Na bereiding kunnen de rosettes worden gevuld naar eigen smaak, worden toevoegd aan je gerecht voor een extra crunch of gebruikt als snack. Zowel hartige als zoete combinaties zijn mogelijk.


Minimale moeite in de keuken, maximaal effect aan tafel!


Plate-it Like a pro


De Plate-it Buñuelos Rosettes 3-delige set bevat:

  • Buñuelos handgreep
  • 2 vormen voor `Rosettes` : deze krokantjes kun je dippen in chocolade, bestrooien met poeder of versieren met toefjes mayonaise en decoratie.



Ontdek hier het recept !


Meer info:

www.plate-it.com