Achter de schermen Besparen Buiten koken Feestdagen Jobs Koken Natuurbehoud Persberichten Restjeskoken Seizoenskoken Tips & Tricks

Vijf smaakvolle cadeautips voor Moederdag

Moederdag staat voor de deur. FRITEL, het Belgische merk van kwaliteitsvolle keukenapparaten, helpt graag om het mooiste en origineelste cadeau te vinden voor moeder. In dit lijstje vind je zeker de perfecte verrassing, voor ieders budget en smaak. Leuk om te geven, én om te krijgen!

KokenTop Fill Waffle Maker: Brusselse wafels bakken was nooit zo makkelijk


Dit verticale wafelijzer is een echte blikvanger. Bovendien supermakkelijk: je giet het deeg met het meegeleverde maatschepje in het toestel en wacht op het geluidssignaal. Lukt altijd! Bovendien kan je naast zoete ook heerlijke hartige (ronde) wafels maken. De Top Fill Waffle Maker is veilig in gebruik en kan je gewoon op tafel plaatsen tijdens het ontbijt, vieruurtje of dessert. Zo kunnen zelfs de kinderen hun eigen wafeltjes bakken.


Citruspers: voor de dagelijkse vitaminen


Deze (geluidsarme) citruspers is onmisbaar voor je dagelijkse portie vitamines. ‘s Ochtends bij het ontbijt, als opkikkertje tussendoor of als verfrissing na het sporten. Met de kleine én grote perskegel kan je zowel limoentjes als grote stukken pompelmoes persen. De trendy inox look zorgt ervoor dat dit toestel gewoon op je aanrecht kan blijven staan.


Slow Cooker: meer smaak, meer aroma’s


Met deze Slow Cooker maakt iedereen heerlijke stoofpotjes, sauzen en soepen klaar, zelfs de allergrootste dummy. Neem alle ingrediënten, voeg ze aan de keramische pot toe, en 4 tot 8 uur later heb je het meest verrukkelijke en smaakvolle stoofpotje. En dit zonder te roeren of ernaar om te kijken. Bovendien is het gezond, want je hebt geen vetstoffen nodig. En budgetvriendelijk, want zelfs de meest taaie ingrediënten wordt supermals. Zo hoef je geen voedsel te verspillen.


High Speed Blender: van vitaminerijke smoothie tot Italiaanse pesto


Met zijn uiterst krachtige motor bereidt deze blender je gerechtjes aan een zeer hoge snelheid. Voor een smoothie, shake, soep, guacamole, dipsaus, cocktail, of zelfs groentenpuree en pesto is dit toestel jouw ultieme keukenhulp. De High Speed Blender heeft drie voorgeprogrammeerde instellingen: Smoothie, Ice Crush en Interval. En het inox design voegt meteen extra klasse toe aan het aanrecht.


Warmhoudplaat: potten en pannen op tafel, op (groot)moederswijze


Potten en pannen mogen terug op de tafel staan, net als vroeger, zodat iedereen naar hartenlust kan opscheppen. Deze draadloze warmhoudplaat houdt alle gerechten lekker warm (regelbaar van 20 tot 130° C) en ondertussen kan er met tafelgenoten heerlijk bijgepraat worden. De warmhoudplaat, met veilige handgrepen, is ook ideaal om op voorhand borden en kommen op te warmen.


Natuurlijk heeft FRITEL nog meer leuke cadeau-ideeën. Kijk voor inspiratie op de webshop!