Behind the scenes Besparen Cooking Cooking in the kitchen Cooking outside Events Feestdagen jobs Mission Natuurbehoud Open house days Persberichten Restjeskoken Seizoenskoken Tips & Tricks

Het duurzaam geheim van het FRITEL-wafelijzer

Onze CW-wafelijzers zijn een voorbeeld van hoe duurzaamheid en culinair genot hand in hand kunnen gaan. Het geheim zit hem in het ontwerp met maar liefst 14 verwisselbare bakplaten uit aluminium. Van Brusselse wafels tot panini’s, van croques tot blini's, 1 enkel toestel volstaat! Door in te zetten op multifunctionaliteit werken we intensief aan minder grondstofverbruik en minder CO2. Bijkomend resulteert dit in afvalvermindering van elektronisch afval.

Natuurbehoud

Langere levensduur

Duurzaamheid betekent niet enkel het verminderen van afval, maar ook het verlengen van de levensduur van de producten. Daarom zijn onze verwisselbare bakplaten niet enkel geschikt voor de nieuwste CW-toestellen maar passen ze ook nog perfect op de oudere modellen. Zo vermijden we dat oudere modellen die nog perfect werken op de vuilnisbelt belanden.

Multifunctionele toestellen zoals deze wafelijzers, zijn ook ontworpen en gebouwd om verschillende taken aan te kunnen, waardoor je een robuuster ontwerp krijgt met een langere levensduur.

De voordelen van aluminium

De verwisselbare bakplaten zijn gemaakt uit aluminium, een van de meest recycleerbare materialen ter wereld. Het recyclageproces van aluminium vereist slechts een fractie van de energie die nodig is voor de productie van nieuw aluminium. Hierdoor verminderen we onze ecologische voetafdruk aanzienlijk.

Bovendien staat aluminium bekend om zijn corrosiebestendigheid. Dat wil zeggen dat de bakplaten bestand zijn tegen slijtage en langdurig gebruik, waardoor ze een verstandige investering zijn voor elke keuken.

Laat ons zeker weten welke heerlijke creaties jij met de CW-bakplaten hebt bereid en zo hebt bijgedragen aan een duurzamere toekomst.