Behind the scenes Besparen Cooking Cooking in the kitchen Cooking outside Events Feestdagen jobs Mission Natuurbehoud Open house days Persberichten Restjeskoken Seizoenskoken Tips & Tricks

Proef de lente: ontdek de smaken van het seizoen

De lente is in het land! Tijd om te terrassen en barbecueën. Laat het zonnetje nog wat op zich wachten? Geen probleem ! Ook binnenhuis smaken onze lentesuggesties heerlijk. Ontdek hier onze laatste lentesuggesties.

Cooking outside Seizoenskoken Feestdagen Tips & Tricks

De eerste zonnestraaltjes van het jaar, dat moeten we vieren. Kom samen met vrienden en familie om te genieten van een heerlijke BBQ in de achtertuin! Geen fan van kolen of BBQ met gas? Dan is een elektrische BBQ de perfecte oplossing. Deze is in een mum van tijd warm, en ideaal voor kleinere tuintjes of zelfs het terras van je appartement. Gooi sappige stukjes kip, knapperige groentespiesjes en smaakvolle gepofte aardappelen op de grill. Marineer de kip met kruiden en citrussmaken, en maak een heerlijke chili-limoenboter voor de maïskolven. Terwijl de aroma's van het grillen de lucht vullen, kunnen jullie gezellig bijpraten en genieten van elkaars gezelschap.


Frisse ochtend

Geef je ochtend een boost met een lekkere en gezond smoothie! Meng vers fruit, groene bladgroenten en wat melk of yoghurt voor een ontbijt vol vitamines en mineralen. Kies voor een klassieke combinatie zoals banaan en spinazie of kies voor een tropische mix van mango, ananas en kokoswater. Begin je dag goed en geef jezelf een energieboost met onze blenders!


Terrasjesweer

Het is natuurlijk weer tijd om te genieten van terrasjes. Geen betere manier om te starten dan met een lekkere cocktail. Laat je verleiden door een sprankelende ginger-limoen mocktail of een fruitige piña colada.

Hier vind je alvast wat verfrissende recepten voor een heerlijk mock- of cocktail !


Vrolijke lentesoepjes uit de Soup Maker

Gezond, makkelijk en veelzijdig. Met onze Soup maker maak je verse soep doorheen alle seizoenen in een oogwenk. Voeg je favoriete groentjes en ingrediënten toe, druk op de gewenste stand en het toestel doet al het werk. Met de Soup maker is soep maken kinderspel