Welkom in onze keuken!

In deze blog vind je de laatste foodtrends, nieuwe producten, leuke FRITEL-nieuwtjes en handige tips & tricks. Veel leesplezier!

Behind the scenes Besparen Cooking Cooking in the kitchen Cooking outside Events Feestdagen jobs Mission Natuurbehoud Open house days Persberichten Restjeskoken Seizoenskoken Tips & Tricks
Cadeau-inspiratie voor warme en smakelijke feestdagen!

Cadeau-inspiratie voor warme en smakelijke feestdagen!

Feestdagen

Het is de tijd van het jaar waar iedereen naar uitkijkt! Voel je de sprankeling al in de lucht? De kerstboom staat klaar om te stralen en vanaf nu brengen we warmte en vreugde in deze donkere dagen. Denk aan de gezelligheid, fonkelende lichtjes en sfeervolle kaarsen. Geniet van warme chocolademelk, betoverende muziek en vooral van kostbare momenten samen. Nog zoekende naar een origineel cadeau? Laat FRITEL jou inspireren !

Wij zijn officieel Laureaat

Wij zijn officieel Laureaat

Natuurbehoud

We zijn verheugd jullie te informeren over een belangrijke mijlpaal in ons bedrijf. We hebben ons eerste werkingsjaar voltooid in het 3-jarige duurzaamheidstraject van Voka.

Betaalbare instapmodellen

Betaalbare instapmodellen

Persberichten

FRITEL speelt in op de evolutie naar steeds meer kleine gezinnen en alleenstaanden met kleinere woningen, dankzij compacte en betaalbare elektrische keukenapparaten die perfect passen bij het moderne huishouden. Zo lanceren we nieuwe betaalbare instapmodellen van de grill GR 1360, het hartjeswafelijzer HW 1225 en het wafelijzer WA 1230. Deze nieuwe toestellen zijn budgetvriendelijke oplossingen voor kleine gezinnen, singles en kotstudenten.

Hoe bak ik de perfecte wafel?

Hoe bak ik de perfecte wafel?

Cooking
Tips & Tricks

Wafeltjes maken wordt kinderspel dankzij onderstaande praktische tips!

Lekker koken en besparen? Dat kan met deze FRITEL-tips.

Lekker koken en besparen? Dat kan met deze FRITEL-tips.

Besparen

De huidige economische situatie dwingt ons om te besparen. Zo draaien we de thermostaat een graadje lager, bezoeken minder vaak een restaurant, laten we ons overtuigen door aanbiedingen en acties. Gelukkig kunnen we het thuis lekker gezellig maken, bewust omgaan met ons budget en toch overheerlijke gerechten op tafel zetten. Gerechten die niet alleen goedkoop zijn qua ingrediënten of met oog voor zero waste, maar ook met het oog op energiezuinigheid.

Gezonder koken, moeilijk is dat niet!

Gezonder koken, moeilijk is dat niet!

Tips & Tricks

Het is weer die tijd van het jaar dat we allemaal verlangen naar een strakker lichaam en kiezen voor een gezonde levensstijl. Met alle soorten diëten, websites, apps die er zijn, is het kiezen van de juiste methode een enorme uitdaging. Bij FRITEL begrijpen we éénieder anders is en richtten we ons op het creëren van innovatieve kookapparaten. Bovendien trachten we jullie te inspireren met gezonde recepten om je te helpen bij het bereiken van jouw doel.

Inspiratie voor de allermooiste familiemomenten

Inspiratie voor de allermooiste familiemomenten

Wat maakt een feest of bijeenkomst perfect? Heerlijk genieten van lekker eten! Ook dat brengt mensen immers samen. FRITEL is er om iedereen, ongeacht welke leeftijd, cultuur, of nationaliteit, gezellige en smakelijke momenten te bezorgen.

Frituren met vast vet doe je zó! En niet anders.

Frituren met vast vet doe je zó! En niet anders.

Cooking
Tips & Tricks

De echte frietfanaten onder ons weten het al! De allerbeste, lekkerste en knapperigste frietjes bak je in ossewit (vast vet). Het vaste vet (ook beschikbaar in plantaardige versie) is nu een ideale oplossing. Frituurolie is immers erg schaars en zeer duur geworden. Hoog tijd voor een FRITEL friteuse met vetsmeltstand, wat enkel FRITEL kan bieden, dankzij een Europees octrooi. Frituren met vast vet dien je immers op de juiste manier te doen!

Musthaves voor jouw reis.

Musthaves voor jouw reis.

Cooking outside
Seizoenskoken

Ontdek hier de leukste en meeste praktische toestellen die jouw reis nog aangenamer zullen maken!