Behind the scenes Besparen Cooking Cooking in the kitchen Cooking outside Events Feestdagen jobs Mission Natuurbehoud Open house days Persberichten Restjeskoken Seizoenskoken Tips & Tricks WaffleTastic®

Maak een frisse start in september!

September staat voor een begin van een nieuw seizoen en een frisse start. De zomer loopt ten einde, de vakantie is voorbij, en het is tijd om weer in het ritme te komen. Wat is een betere manier om de maand goed te beginnen dan met de juiste tools in je keuken? Of je nu op zoek bent naar gezondere gewoontes, efficiëntere ochtenden of gewoon wat meer culinaire creativiteit… onze blender, citruspers, koffiezetapparaat en SnackTastic® helpen je om het beste uit september te halen.

Cooking Tips & Tricks

Energiek de dag beginnen met onze Blend & Go 1310
Een goede start van de dag begint met een voedzaam ontbijt. Met onze krachtige blender maak je in een handomdraai heerlijke smoothies boordevol vitamines. Denk aan een mix van spinazie, banaan, avocado en een scheutje amandelmelk voor een groene smoothie die je energie geeft tot de lunch. Of heb je eerder zin in een tropische smoothie met mango, ananas en kokoswater? De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast kan je jouw smoothie makkelijk meenemen omdat je blendt in dezelfde beker waar je nadien uit drinkt. Ook ideaal voor het maken van sauzen, dressings, toppings, milkshakes, cocktails, babyvoeding, pesto, gemalen noten, gemalen koffiebonen, gecrushte ijsblokjes, fijngemalen kaas of chocolade. Het is dus snel, multifunctioneel, makkelijke mee te nemen én je hebt minder afwas.

Verfrissende Vitaminen met onze Citruspers CP 4177
De geur van versgeperst sinaasappelsap is onmiskenbaar en roept meteen het gevoel van een frisse ochtend op. Met onze gebruiksvriendelijke citruspers zet je in een mum van tijd een glas vol zonneschijn op tafel. Niet alleen sinaasappels, maar ook grapefruits, citroenen en limoenen kunnen met gemak worden uitgeperst voor een verfrissende start van de dag of een smakelijke toevoeging aan je recepten. Citroensap in water is bijvoorbeeld een uitstekende manier om je dag te beginnen, omdat het je metabolisme op gang helpt en je lichaam van binnenuit reinigt. Onze citruspers maakt het eenvoudig om dagelijks van deze gezonde gewoonte te genieten.

Een Perfecte Kop Koffie met onze Koffiezetapparaat CO 2150
Voor velen is koffie onmisbaar in de ochtendroutine. Met onze koffiemachine geniet je elke dag van de perfecte kop koffie, precies zoals jij die wilt. Wat een heerlijk gevoel als de geur van filterkoffie jou tegemoetkomt.  Zo begin je september vol energie en focus. Ben je veel op de baan? Of werk je in de bouw? Vul dan ’s morgens jouw thermos met verse koffie uit de CO 2150. 

Gezond en Snel Koken met onze SnackTastic®
Gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest als met onze airfryer. In plaats van te bakken in olie, maakt de airfryer gebruik van hete lucht om je favoriete gerechten knapperig en goudbruin te maken. Dit betekent dat je kunt genieten van heerlijke snacks zoals frietjes, groenten, en zelfs kipnuggets, maar dan met minder vet en calorieën. De airfryer is ook perfect voor het bereiden van een snel ontbijt op een drukke ochtend. Met de airfryer zet je in no-time een voedzame maaltijd op tafel zonder in te boeten op smaak. Zoals deze hartige croissant met spek:

Ingrediënten:
-    Kant-en-klaar deeg voor 6 medium croissantjes
-    1 ei, losgeklopt
-    6 plakjes ontbijtspek (dik gesneden)
-    6 theelepels stroop + extra om te dippen


1)    Verwarm de SnackTastic op 180c°.
2)    Rol het croissantdeeg open en snijd de plakjes los van de naden. Leg de driehoeken met de punt naar je toe en bestrijk met een lepel stroop.
3)    Leg een plakje ontbijtspek in de lengte op het deeg, rol op en leg ze op een bakpapier bekleden bakplaat.
4)    Bestrijk de croissants met wat van het losgeklopte ei en leg in de SnackTastic. 
5)    Bak ze 10 tot 15 minuten tot ze goudbruin zijn. Je kunt ze eventueel nog in wat extra stroop als je dat lekker vindt.
 

Conclusie
September is de perfecte maand om nieuwe gewoontes aan te nemen en je routine te optimaliseren. Met onze blender, citruspers, koffiezetapparaat en SnackTastic® heb je alles wat je nodig hebt om fris, gezond en vol energie de dag te beginnen. Of je nu de dag start met een voedzame smoothie, jezelf verwent met versgeperst sap, geniet van een perfecte kop koffie of een snelle, gezonde maaltijd bereidt – onze producten helpen je om het beste uit elke dag te halen. Maak van september jouw maand en begin met een frisse start!