Achter de schermen Besparen Buiten koken Feestdagen Jobs Koken Natuurbehoud Persberichten Restjeskoken Seizoenskoken Tips & Tricks

Cadeautips

De gezelligste tijd van het jaar breekt weer aan. We vrolijken onze huizen en straten op met sprankelende kerstverlichting en bBinnen straalt de kerstboom. De heerlijke dennengeur, het kaarslicht en de vrolijke kerstdecoratie zorgen voor een goed humeur. Stiekem kijken we alvast uit naar kerstavond. Er is immers niets zo leuk dan onze dierbaren te verrassen met een leuk cadeau. Kijk jij er ook naar uit? Ongetwijfeld wel. Nog wat inspiratie nodig? Lees dan zeker verder!

Feestdagen


Voor de liefste mama van de hele wereld


Wil jij met het meest originele cadeau van de avond scoren? De Top Fill Waffe maker WA 2224 voor vloeibaar deeg, is een nieuwigheid die iedereen zal verbazen! Dit gloednieuwe FRITEL-concept maakte nog maar net zijn intrede in ons land, en heeft unieke kenmerken. Lekkere, volle en zachte wafels bakken is nu zeer gemakkelijk. Je vult het schepje, giet het deeg in het wafelijzer en wacht simpelweg op het geluidssignaal. Lukt altijd! Bovendien kan je naast zoete ook heerlijke hartige wafels maken. Het ideale familiemoment. De Top Fill Waffle Maker kan je gewoon op tafel plaatsen tijdens het ontbijt, vieruurtje of dessert. Veilig in gebruik. Zo kunnen zelfs de kinderen hun eigen wafeltjes bakken! Je kan hem dus zelfs de avond zelf nog inzetten als dessert na het kerstdiner!


Voor de reisfanaat


Heb jij een zus, broer of tante die graag verre reizen maakt maar dit heeft moeten missen? Breng de buitenlandse smaken naar eigen land en verras hem of haar met een FG 2970 Culinary Fondue & Grill. Dit fonduetoestel is geschikt voor alle fonduestijlen, maar in het bijzonder is dit toestel perfect voor een overheerlijke Japanse fondue. De Japanse of Oosterse fondue, ook wel hotpot genoemd, is een Fun Cooking activiteit die zowel erg smaakvol is als gezond. Smaakvol omdat je gebruik maakt van niet alledaagse kruiden en ingrediënten, erg verrijkend voor de smaakpapillen. En gezond, omdat je geen olie gebruikt maar wel bouillon. Belangrijk voor de juiste beleving van deze Japanse fondue is het gebruik van het geschikte toestel, de juiste ingrediënten, en ook de juiste handelingen.
Voor het familielid met het drukke leven


De SnackTastic is het toestel waar we eigenlijk niet zonder kunnen. Het is de perfecte keukenassistent die altijd voor je klaar staat in drukke tijden, het is je partner in crime bij feestjes en je traiteur aan huis bij onverwachtse bezoeken. Met een SnackTastic bak je met hete lucht in een mum van tijd de lekkerste snacks, kip, steak of vis. Je kan het toestel gebruiken om te bakken, te grillen, op te warmen, te ontdooien of zelfs warm te houden. Wist je dat je zelfs cupcakes kan bakken, of een cake met de handige Baking Tin als accessoire?


Voor de student of alleenstaanden


MySnackTastic is het perfecte alternatief voor studenten of alleenstaanden, zodat ook zij snel en eenvoudig kunnen genieten van een lekkere maaltijd of snack.


Voor de oma die nog steeds met een oude friteuse bakt

De beste koks, dat zijn onze oma’s en opa’s. Jarenlange ervaring in de keuken maakt van hen een wandelend kookboek, een bedreven chef, en de beste host. Vaak blijven zij trouw aan hun oude kooktoestellen. Misschien bakt jouw oma nog met die oude friteuse? Verras haar met een nieuwe, ware rolls royce van een friteuse: de FryTastic. Deze intelligente friteuse werkt met zeer accurate baktemperaturen dankzij een elektronische sturing, is uitgerust met een dubbel verwarmingselement waardoor je tot 50% sneller kan frituren en is uiterst gebruiksvriendelijk. Bovendien hoef je je dan ook geen zorgen meer te maken, want het toestel schakelt zich automatisch uit na 2 uur niet -gebruik. En voor jou betekent dit: nóg lekkerdere frietjes op zondag.


Voor de jonge moeder

Wat een mama altijd in huis moet hebben is…een wafelijzer. Van wafeltjes bakken wordt iedereen blij, zelfs de kleinste spruit. Het CW 2458 wafelijzer is een multifunctioneel wafelijzer, waarmee je zowel Brusselse als Luikse wafels kan bakken. De massieve gegoten aluminium bakplaten zijn vaatwasserbestendig en gemakkelijk uitneembaar. Zo vormt u het wafelijzer in een handomdraai om tot een ander wafelijzer, grill, teppanyaki...

Er zijn immers 13 extra bakplaten apart verkrijgbaar: voor 6x10-wafels, 4x7-wafels, 16x28-wafels, hartjeswafels, pannenkoeken, hoorntjes, poffertjes, gevulde wafels, madeleines, gaufrettes en ook grillplaten, teppanyakiplaten, tosti-/sandwichplaten. Kortom, voor ieder wat wils.


FRITEL wenst je mooie en smaakvolle eindejaarsmomenten!