Achter de schermen Besparen Buiten koken Feestdagen Jobs Koken Natuurbehoud Persberichten Restjeskoken Seizoenskoken Tips & Tricks

Klaar voor de feestdagen? Creëer samen culinaire magie aan de feesttafel!

De feestdagen komen eraan! Tijd voor gezelligheid, samenzijn en smullen van heerlijke gerechten. Maar je hoeft gelukkig niet eindeloos in de keuken te staan! Ontdek een wereld van culinaire mogelijkheden met onze kooktoestellen zoals de gezellige steengrill, raclette grill, fondue of zelfs ons nieuwste woktoestel. Met deze apparaten tover je creatieve gerechten op tafel en geniet je van smaakvolle gegrilde vlees-, vis- of groentehapjes, zonder de kosten van dure ingrediënten.

Feestdagen

Feestelijk fun cooking !


De Gourmet-Wok-Pancakemaker GWP 2560 biedt ultieme veelzijdigheid. Gasten kunnen zelf hun favoriete wokgerechtjes, spiegeleitjes, wraps en zelfs pannenkoekjes maken, allemaal op één handige bakplaat.


De Raclette & Steengril in 1 RSG 3280 biedt afwisseling met functies zoals steengrillen, bakken, gourmetten, teppanyaki en racletten, allemaal in één apparaat. Laat je gasten genieten van groentespiezen, vlees of hun eigen creaties uit de pannetjes.


Voor de kids: maak feestelijke hamburgertjes met de RSG Raclette & Steengrill in 1. Bak hamburgers op de grill, broodjes op de steen, smelt kaas in de pannetjes, voeg alles samen en laat iedereen genieten!


De kwalitatieve Steengrill SG 5190 is de perfecte partner voor culinaire avonden zonder gedoe. Bereid verschillende gerechten, van vlees en vis tot gesmolten kaas in de raclette pannetjes, ideaal voor zowel simpele maaltijden als ook voor uitgebreide diners waarbij je je creativiteit de vrije loop kan laten gaan.


‘Slow’ is good for you!


Voor wie eens iets anders wil proberen, is de Slow Cooker een uitstekende keuze. Maak heerlijke stoofpotjes met diverse groenten en vlees. Het voordeel? Zelfs taai vlees wordt malser en je kunt alles van tevoren klaarmaken, terwijl de Slow Cooker zeer weinig energie verbruikt.


Apero of dessert?


Voor een stressvrij aperitief waarbij je zelf ook wilt genieten, is de SnackTastic airfryer je beste keukenmaatje. Bereid knapperige toastjes, pizzarolletjes of pestostengels in no time voor je gasten.

Als dessert kan je je gasten verwennen met zelfgebakken pannenkoekjes in de raclette pannetjes of op de pannenkoekenplaat van de Gourmet-Wok-Pancakemaker GWP 2560. Of maak een heerlijke chocolade fudge in de Slow Cooker met de overgebleven Sinterklaas-chocolade.


Laat de feestdagen sprankelen met deze keukenapparaten, geniet van heerlijke maaltijden en waardevolle momenten met vrienden en familie, zonder uren in de keuken door te brengen!