Achter de schermen Besparen Buiten koken Feestdagen Jobs Koken Natuurbehoud Persberichten Restjeskoken Seizoenskoken Tips & Tricks

Waar rook is, is BBQ!

It’s the season! Langer buiten genieten en dan best met een lekker stukje gegrilde vis of vlees en een heerlijk glaasje rosé, toch?

Buiten koken Seizoenskoken

Waarom een elektrische barbecue?

Met onze elektrische BBQ’s kan je overal grillen, zelfs op het kleinste terras, in een stadstuin of in een grote tuin. Onze BBQ’s maken het mogelijk om dagelijks snel een stukje vlees, vis of groentjes te grillen zonder opwarmtijden, zonder aanschaf van houtskool of gas.

Niet iedereen is immers fan van houtskool of gasflessen. Daarnaast mag in de meeste appartementsgebouwen zelfs geen gas of houtskool gebruikt worden omwille van de brandveiligheid. -BBQ en tafelgrill – in 1-

En net omdat plaatsbesparing ook belangrijk is, kan je de BBQ in één handomdraai omtoveren tot een tafelgrill die je het hele jaar door binnenhuis gebruikt.


Schoonmaken? Niet nodig!

Na een gezellige barbecue heeft niemand zin om te staan schrobben om het grillrooster schoon te krijgen. Dankzij onze elektrische BBQ’s is dit gelukkig verleden tijd! Geen schoonmaak nodig. Plaats gewoon de grillplaat in de vaatwasser en klaar. Makkelijk toch?

Bestel op onze webshop!

Side dish inspiratie? Check onze receptenpagina!