Achter de schermen Besparen Buiten koken Feestdagen Jobs Koken Natuurbehoud Persberichten Restjeskoken Seizoenskoken Tips & Tricks

Neen tegen lege boterhamdozen!

170 kinderen genieten van goed gevulde boterhamdozen in Hasselt. Op de dag van de Armoede wordt er aandacht besteed aan de uitdagingen waarmee mensen in armoede worden geconfronteerd. In een opmerkelijke inspanning om lege boterhamdozen op school te bestrijden, heeft de NV van Ratingen-FRITEL besloten om op deze dag 170 kinderen, ongeacht hun achtergrond, te voorzien van smakelijk gevulde boterhamdozen. De firma heeft samen met de KIDS school te Hasselt deze inspirerende actie op touw gezet.

Persberichten

Neen tegen lege boterhamdozen! 170 kinderen genieten van goed gevulde boterhamdozen in Hasselt.

Op de dag van de Armoede wordt er aandacht besteed aan de uitdagingen waarmee mensen in armoede worden geconfronteerd. In een opmerkelijke inspanning om lege boterhamdozen op school te bestrijden, heeft de NV van Ratingen-FRITEL besloten om op deze dag 170 kinderen, ongeacht hun achtergrond, te voorzien van smakelijk gevulde boterhamdozen. De firma heeft samen met de KIDS school te Hasselt deze inspirerende actie op touw gezet.

Petra Maes en Ine Lieben, de drijvende krachten achter dit initiatief, drukken hun dankbaarheid uit “We willen graag onze CEO, Cindy van Ratingen, bedanken voor het initiatief en het budget dat beschikbaar werd gesteld voor deze actie. We hebben splinternieuwe boterhamdozen aangekocht in onze herkenbare huiskleur en deze gevuld met broodjes, snoepjes, groentjes, confituur, kaas, appels en nog veel meer. Dankzij de vrijgevigheid van bevriende ondernemers werden konden er ook pennen, markeerstiften, knuffels, snoepjes en extra fruit toegevoegd worden. We zijn werkelijk overweldigd en zeer dankbaar. Dit bewijst dat veel ondernemers het hart op de juiste plaats hebben.”

Dit voorbeeld van solidariteit en vrijgevigheid herinnert ons eraan dat kleine daden een grote impact kunnen hebben, en hopelijk zal het anderen inspireren om hetzelfde te doen.