Behind the scenes Besparen Cooking Cooking in the kitchen Cooking outside Events Feestdagen jobs Mission Natuurbehoud Open house days Persberichten Restjeskoken Seizoenskoken Tips & Tricks

Gebruik je Soup Maker ook in de zomer

Wist je dat je met een soepblender véél meer kan dan alleen maar soep maken? Maak je favoriete cocktails, mocktails en smoothies of geniet van een frisse gazpacho. Lees verder voor meer tips!

Cooking Seizoenskoken

Wordt een echte bartender en mix in no time jouw favoriete cocktail of mocktail. Met het programma ‘Blend’ tover je de heerlijkste creaties in 1 minuut en 50 seconden. Zo gemakkelijk in gebruik en klaar in een wip.

Maak gezonde smoothies: yoghurt, melk en zelfgekozen fruit…. Alles in de Soup Maker…..en klaar in 3 minuten! De Fritel Soup Maker heeft een programma ‘Smoothie’ waardoor je in no time de heerlijkste, gezonde smoothies op tafel tovert. Verwennerij voor klein en groot!

Met een soepblender maak je warme EN koude soepjes. Denk maar aan een heerlijke groentebouillon of minestrone bij frisse, regenachtige dagen, en een verfrissend komkommersoepje of snelle gazpacho n de zomer bij warme dagen. Het weer hebben we zelf niet in de hand maar onze Soup Maker gelukkig wel. Hij tovert de lekkerste soepjes, warm of koud, glad gemixt of met stukjes. Alle ingrediënten erin en een half uurtje later kan je smullen.