Behind the scenes Besparen Cooking Cooking in the kitchen Cooking outside Events Feestdagen jobs Mission Natuurbehoud Open house days Persberichten Restjeskoken Seizoenskoken Tips & Tricks

Inspiratie voor het kerst- of eindejaarsdiner

Tijdens kerst of oudejaar willen we gewoon graag samenzijn, hoe groot of klein het gezelschap ook is. Steek je daarom als gastvrouw/-heer niet weg in de keuken, en kies voor Fun Cooking. Hét traditionele eindejaarsconcept waarbij we met zijn allen aan tafel zitten en zelf eten maken. Je kan het ook verrassend maken door eens wat andere gerechtjes klaar te maken met fun cooking toestellen. Kijk dan zeker eens bij onze creatieve recepten.

Seizoenskoken FeestdagenFondue


De fondue is één van de klassiekers in de keuken en wint nog steeds aan populariteit. En of je nu kiest voor klassieke vleesfondue, Japanse fondue, Zwitserse kaasfondue of verrukkelijke chocolade fondue als dessert, het wordt in ieder geval een feest voor je smaakpapillen!


Steengrill Raclette


Snij wat vlees, vis en/of schaaldieren, zet wat groentjes en sausjes klaar en het feest kan beginnen. Je maakt het zo ingewikkeld of eenvoudig als je zelf wilt. Door de hoge temperaturen van de grillplaat krijgt je vlees een krokant korstje en blijft het zacht vanbinnen. Denk ook zeker aan wat kaas om de raclette pannetjes te vullen of doe iets creatievers. Inspiratie kan je terugvinden bij onze recepten. En als dessert bak je gewoon pannenkoeken in de pannetjes!


Teppanyaki


De mogelijkheden bij een Teppanyaki zijn eindeloos. Je kan gaan voor kleine of grotere stukken vlees en vis, en dankzij het grote oppervlak kunnen heel veel ingrediënten tegelijk gebakken worden.


Extra ideetje voor het kerstontbijt


Verleg je grenzen en geniet op kerstdag van een heerlijk Amerikaans ontbijt. Wafeltjes met maple syrup, spek, aardappelblokjes … Met de Top Fill Waffle maker bak je de perfecte wafel voor dit soort ontbijt! Bovendien zorgt de ronde wafelvorm voor maar liefst 4 wafels per bakbeurt.


Genoeg inspiratie? En nu genieten maar.


FRITEL wenst je mooie en smaakvolle eindejaarsmomenten!