Behind the scenes Christmas and New Year Cooking Cooking in the kitchen Cooking outside Events jobs Leftover Cooking Mission Nature conservation Open house days Press releases Save money Seasonal cooking Tips & Tricks

Inspiration for the most beautiful family moments

What makes a party or meeting perfect? Enjoy good food! After all, that also brings people together. Fritel is there to deliver everyone, regardless of what age, culture, or nationality, pleasant and tasty moments.

De eerste BBQ!

Het eerste streepje zon breekt door de wolken, weliswaar nog voorzichtig, en toch al vol warme positieve energie. Eindelijk kunnen we die tuin weer in en ons voorbereiden op de lente. Nodig je familie of vrienden uit voor de eerste vroege barbecue van het jaar! Doe een jas aan en plaats eventueel nog een vuurkorfje voor de gezelligheid. Wil je geen gedoe met houtskool of gas, dan is een elektrische BBQ iets voor jou. Deze is uitzonderlijk stevig met een groot grilloppervlak en heeft een vaatwasserbestendige grillplaat! De elektrische grill is bovendien afneembaar en kan gemakkelijk, zowel binnen als buiten huis, als tafelgrill gebruikt worden. Bovendien wordt deze heel snel warm. Je moet dus niet te lang in de kou wachten tot kolen warm zijn.

Heb je geen tuin maar wel een terras? Dan is een elektrische BBQ zéker de oplossing! Het toestel neemt niet zo veel plaats in beslag en is toegelaten in appartementsgebouwen, wat niet het geval is bij houtskool- of gasbarbecues.

Om het BBQ-feestje volledig te maken zet je gewoon je friteuse buiten en bak je heerlijke frietjes. Voilà, geen betere manier om samen met je familie of vrienden de lente in te zetten!

Pasen, toch niet weer op restaurant?

Neen natuurlijk niet! De lekkerste paasbrunch maak je eenvoudig bij je thuis. De kosten schieten zo ook niet uit de pan. Nadat de kindjes eitjes raapten, ontspannen we lekker aan tafel (binnen óf buiten) met een ontbijtje van gekookte eitjes uit de EC 1475. Bak daarbij spek op een teppanyaki en afbakbroodjes in de SnackTastic Duo 8180. Zin in iets zoet? Bak dan een lekkere volle wafel in de WA 2224 Top Fill Waffle maker. Tasje koffie of glaasje fruitsap erbij, meer moet dat niet zijn!

Zo een heerlijke brunch kan je trouwens ook bij moederdag of vaderdag doen! Meer nog, schenk je lieve moeder een EC 1475 Egg Cooker of WA 2224 Top Fill Maker die ze onmiddellijk kan gebruiken. Vader kan je plezieren met een trendy friteuse of zelfs een elektische BBQ !

Net terug van skivakantie of nog even lekker namijmeren over de sneeuw?

Geniet samen van een échte traditionele kaasraclette met CR 1895 Kaasraclette & grill. Bovendien kan je met dit FRITEL apparaat veel meer dan alleen kaas smelten. Wat dacht je van een mini pizza of geitenkaasje als voorgerecht, of van gegratineerde aardappeltjes bij de kaas en van een crème brulée als nagerecht? De bakplaat bovenaan het toestel kan tegelijk gebruikt worden om broodjes voor bij de kaas te grillen, maar er kunnen ook vlees, vis, groentjes,... op bereid worden!

Wat drinken we op ons allereerste zomerterrasje?

Heb je een zwembad? April is meestal de maand bij uitstek om het water weer op te warmen, en je ‘poolbar’ opnieuw in te richten. Niets zo leuk om na te denken over de meest creatieve drankjes en hapjes om te nuttigen bij het zwembad. Wat dacht je van een lekkere cocktail of mocktail met crushed ice, bereid in de blender. (verwijzen naar recept) Wist je trouwens dat je mocktails en smoothies zelfs in de Soup Maker kan bereiden? Als je verschillende hapjes wil klaar maken, voor een grotere groep mensen, dan is de SnackTastic Duo 8180 de perfecte oplossing.

Mei, feestmaand!

Communiefeest of lentefeest gepland? Dan verwacht je een grote groep familie. Geen paniek, FRITEL-buffet to the rescue. Schakel een aantal nonkels of nichten in, en organiseer samen een buffet. Bak vleesjes op de teppanyaki of elektrische BBQ, een groenteschotel kan je voordien bereiden in de SlowCooker of je kan ter plekke knapperige groentjes bereiden in de SnackTastic Duo 8180 (verwijzen naar recept). Bak frietjes of kroketjes erbij en voorzie eventueel nog een koude schotel met diverse groentjes om het buffet te vervolledigen. Meer moet dat niet zijn om je familie en vooral jouw kleine spruit een schitterend feest te bezorgen!

Geen stress tijdens al deze fijne momenten samen, maar wel gezelligheid, positieve energie en lekker eten. Bovenal, ‘zien genieten’ doet genieten.