Achter de schermen Besparen Buiten koken Feestdagen Jobs Koken Natuurbehoud Persberichten Restjeskoken Seizoenskoken Tips & Tricks

Giet en go met de FRITEL Top Fill Waffle Maker

Met de nieuwe Top Fill Waffle Maker introduceert FRITEL een nieuwe wafeltrend voor vloeibare deegsoorten. Lekkere, volle en zachte wafels bakken is nu zeer gemakkelijk. Je vult het schepje, giet het deeg in het wafelijzer en wacht simpelweg op het geluidssignaal. Lukt altijd! Bovendien kan je naast zoete ook heerlijke hartige wafels maken. Het ideale familiemoment. Smakelijk!

Persberichten


Een echte Brusselse wafel bakken, het is een kunst op zich. Je moet het deeg juist bereiden, lang genoeg laten rijzen (maar niet té lang), om zo die perfecte volle wafel te krijgen. Gelukkig kan het eenvoudiger. Schenk je vloeibaar deeg bovenaan in de nieuwste Top Fill Waffle Maker van FRITEL, en het toestel doet de rest.


Een Amerikaans ontbijt: zoet of hartig?

Extra leuk: met de Top Fill Waffle Maker maak je zoete én hartige wafels. Of verleg je grenzen en geniet van een heerlijk Amerikaans ontbijt. Wafeltjes met maple syrup, spek, aardappelblokjes … Met het nieuwe wafelijzer van FRITEL bak je de perfecte wafel voor dit soort ontbijt! Bovendien zorgt de ronde wafelvorm voor maar liefst 4 wafels per bakbeurt.


“Giet en go”

De nieuwe Top Fill Waffle Maker is zeer praktisch in gebruik. Het meegeleverde maatschepje zorgt ervoor dat je altijd een mooie volle wafel hebt, en het “ready” geluidssignaal zegt wanneer je wafel perfect gebakken is. Verder is het wafelijzer voorzien van een opvangbakje om overtollig wafeldeeg op te vangen. Met het handvat bovenaan kan je het toestel makkelijk verplaatsen. En de cool touch handgreep met vergrendeling garandeert een veilig gebruik van het toestel.


Wafels bakken met het hele gezin

Het toestel vervolledigt het FRITEL Baking gamma en maakt van wafels bakken de ideale gezinsactiviteit. De Top Fill Waffle Maker kan je gewoon op tafel plaatsen tijdens het ontbijt, vieruurtje of dessert. Veilig in gebruik. Zo kunnen zelfs de kinderen hun eigen wafeltjes bakken!FRITEL, met Smaak bedacht!